1. Haberler
  2. Yerel
  3. YILDIZ HANIM UYARILARI DİKKATE ALIN!!!

YILDIZ HANIM UYARILARI DİKKATE ALIN!!!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Biraz önce gelen uyarıları madde madde yayınladık,

YILDIZ HANIM ÇALIŞANLARINIZ BELEDİYENİN RÖNTGENİNİ ÇEKMİŞ!!!

Başlıklı haberimizden sonra devam ediyoruz;

“3) İşi başkan yardımcılarına bırakırım onlar ekibini kurar ben onlardan hesap sorarım anlayışının ters tepmesi…

_ Başkan Yardımcısı B.A.


Büyükşehir’e gidemeyip Cemil Tugay tarafından huzurdan kovulunca intikam saiki ile Cemil Tugay’cı diye düşündüğü bürokratları biçmesi , kendisine verilen sınırsız yetkiye tüm müdür ve personelin işlerine karışıp alt kadroyu çalışamaz hale getirmesi( obsesif kompulsif yapısı ve egosundan dolayı) , Karşıyaka Belediyesi ne sonradan geldiğinden ve özdeşleşemediğinden geldiği yerden tanıdıklarını taşıyıp kadrolaşma ya çalışması kendine bağlı müdürlüklerin verim seviyesini sıfıra indirmiştir.

_ Başkan Yardımcısı V.B.


Kendisi Büyükşehir den gelen başarılı ve idealist bir peyzaj mimarı, ancak şantiye teknik ekibi dağılmış, hizmet araçları ömrünü tamamlamış, kamyon ve iş makineleri şoförleri emekli olmaya başlamış, verimsiz bir işçi topluluğu olan tüm teknik müdürlüklerin başına tek başına gelmesi hem kendisi hem de Karşıyaka Belediyesi için talihsizliktir. Zira bu tabloyu tersine çevirmesi, iş akışını sağlaması hizmetleri artırması tek başına mümkün değildir mutlaka Karşıyaka Belediyesini bilen deneyimli bir ikinci Başkan yardımcısı ile desteklenmeli ve müdürlükleri paylaşmalıdır.

_ Başkan Yardımcısı A.Ö

Kendisi Karşıyaka Belediyesi nin en deneyimli bürokratların biridir.Ancak bu defa tüm mesaisini Cengiz, Rönesans v.b. müteahhitlerin imar sorunlarını çözmeye Mandelas _ Ubuntu (Hiltown) gibi firmaların sorunlarını çözmeye harcıyor Ubuntunun yasa dışılığını çözmek için imar komisyonu üyesi F. B.ile ve Özel Kalem Müdürü ile çalışan ve çözülmesi için Çiğli den tekrar dönen bir mimara projeleri onaylatması karşılığında yaş haddinden emekliye ayrılacak müdürden sonra müdürlük sözü veren ve bu yüzden imar müdürlüğü nü ikiye bölen bir duruma sokmuş durumda. Planlama, Etüt Proje ve Kentsel Dönüşüm konularında son derece yetersiz ve sürdürülemez durumda.

_ Başkan Yardımcısı C. Ö.

Kendisi iyi bir Basın Yayıncı, ancak bu kadar. Başkan yardımcısı yapılarak boş yere bu kadro işgal edilmiş hem de bu kişinin asıl görevi olan Basın Yayın ile Halkla İlişkiler müdürlükleri ikiye bölünmüş etkisizleştirilmiştir. Örneğin İzmir’deki tüm İnternet siteleri ve haber kanalları Karşıyaka Belediyesi ile ilgili işten çıkarmalar, işçi ve memur eylemleri, toplanmayan çöpleri, sinekleri yayınlarken birden bire Yıldız Hanım’ın eşinin ziyaretlerini, okul arkadaşlarının ziyaretlerini, Fil Dişi Sahili ticari heyetinin ziyareti gibi görüntüleri izlemektedir. Kamu Oyunda ilçesinin sorunlarıyla ilgili değil de hep bir ziyaretlerde ve toplantılarda olan bir başkan görüntüsü cizilmekte. Sanki Karşıyaka Belediyesi Güllük gülistanlık.
İşte bu tablo C.Ö. nün eseridir.


_ Başkan Yardımcısı E.G.

Yıldız Hanım’ın arkadaşı, başarılı bir Avukat ancak tüm olayları uzaktan izliyor, belediyeyi tanımıyor ve ben buraya nereden düştüm havasında. İnsan Kaynakları atamalarında çok büyük yanlışlık yapılıyor. Yanlış kişileri dinlediğinden Liyakatsiz atamalar Karşıyaka Belediyesini çıkmaz bir duruma soktu.”

Ne yazık ki devamı var!

6
harika
Harika
4
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
duygulu
Duygulu
0
komik
Komik
0
m_thi_
Müthiş
YILDIZ HANIM UYARILARI DİKKATE ALIN!!!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gaze-temiz ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin