1. Haberler
  2. Yerel
  3. ÖNCELİK İZMİR’İN SORUNLARI OLMALI!!!

ÖNCELİK İZMİR’İN SORUNLARI OLMALI!!!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cemil Tugay’da yurtdışı seyahatlerine başladı!

İzmir’in sorunlarını hallettiniz her sorun bitti de,

Gezmelere mi başlandı!

Hemen hemen her meclis gündeminde yer alan yurtdışı seyahatleri var!

Üstelik bu sayahatlerde Cemil Tugay’ın koruma polisi gitmekte!

Trafik sorunu çözülmedi,

Körfezde balık ölümleri var,

Anlaşılan bir dönem daha kaybedilmiş olarak tarihe geçecek!

  1. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil TUGAY ve beraberindeki heyet tarafından 15-17 Ekim 2024 tarihleri arasında Almanya’nın Bremen kentine yapılması planlanan çalışma ziyaretine katılmak üzere İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil TUGAY, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı koruma polisi Mustafa GÜRKAŞ ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan danışmanı Onur Kadir ERYÜCE’nin görevlendirilmesi, 15-17 Ekim 2024 tarihleri arası görevli-izinli sayılmaları, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil TUGAY ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan danışmanı Onur Kadir ERYÜCE’nin ulaşım (hava yolu dahil) giderlerinin ilgili firmaya ödenmesi, günlük harcırah giderleri, şehir içi ulaşım giderleri, konaklama giderleri ve seyahatle ilgili yapılan tüm yasal giderlerin Özel Kalem Müdürlüğü Bütçesinin Yurtdışı Geçici Görev Yolluğu Harcama Kaleminden karşılanması, seyahate katılacak olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı koruma polisi Mustafa GÜRKAŞ’a ait ulaşım (havayolu ile) giderlerinin ilgili firmaya ödenmesi, konaklama ve günlük harcırah giderleri ile seyahatle ilgili yapılan tüm yasal giderlerin 6245 sayılı Harcırah Kanunun ve aynı kanunun 4/B maddesi gereğince Özel Kalem Müdürlüğü Bütçesinin Yurtdışı Geçici Görev Yolluğu Harcama Kaleminden karşılanması hususlarının görüşülmesi. (Özel Kalem Md. E.2147414)
  2. Hırvat-Türk Dostluk Derneği’nin çalışmalarının 30. yılı dolayısıyla, Hırvat-Türk dostluk ilişkilerinin gelişiminden, iki kültür arasındaki bağların güçlendirilmesi ve Hırvat geleneksel mirasının Türk vatandaşlarına tanıtılması yönünde uzun vadeli çabaları nedeniyle 2024 yılında İzmir Büyükşehir Belediyesi, Hırvat-Türk Dostluk Kamu Ödülüne (Charter) layık görüldüğünden; bu kapsamda törene Belediyemizi temsilen Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Pınar OKYAY’ın katılmak üzere görevlendirilmesi, 09-11 Ekim 2024 tarihleri arasında görevli-izinli sayılması, seyahat ile ilgili 70.000,00-TL avans verilmesi, ulaşım (uçakla gidiş-dönüş), yurtdışı transfer yol giderleri, konaklama, şehir içi ulaşım, harcırah, yurtdışı çıkış harcı, seyahat sigortası, alan vergisi, COVID-19 PCR testleri vb. diğer yasal giderlerin Akdeniz Akademisi Şube Müdürlüğü Bütçesinin Yurtdışı Geçici Görev Yolluğu harcama kaleminden karşılanması hususlarının oybirliği ile uygun bulunduğuna ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu. (Kültür ve Sanat Dai. Bşk.E.2130169)
  3. Belediyemizin proje partneri olduğu Norveç Bilim ve Teknoloji Üniversitesi tarafından koordine edilen Horizon Europe Re-Value Projesi kapsamında 26-30 Ekim 2024 tarihleri arasında İtalya’nın Venedik kenti ve Hırvatistan’ın Rijeka kentinde eğitim ve atölye çalışmalarına teknik incelemelerde bulunmak üzere, Kent Tarihi ve Tanıtımı Dairesi Başkanlığına bağlı Kentsel Tasarım ve Kent Estetiği Şube Müdürü Aylin GÖKNUR ile Mimar kadrosunda görev yapmakta olan Dr. Çelen Ayşe ÜNAL’ın 25-31 Ekim 2024 tarihleri arasında görevli-izinli sayılmaları, adı geçen personellerin vize ücretleri, uçakla gidiş-dönüş ulaşım masraflarının, otobüs ulaşım, şehir içi ulaşım, konaklama, müze, konferans ve teknik gezi katılım ücretleri ile diğer tüm giderlerin “IMM-RE-VALUE Projesi hibe hesabından karşılanması ve kişi başı 70.000,00-TL avans verilmesi hususlarının oybirliği ile uygun bulunduğuna ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu. (Kent Tarihi ve Tanıtımı Dai.Bşk.E.2138222)

0
harika
Harika
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
duygulu
Duygulu
0
komik
Komik
0
m_thi_
Müthiş
ÖNCELİK İZMİR’İN SORUNLARI OLMALI!!!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gaze-temiz ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin