1. Haberler
  2. Yerel
  3. İlginç İddiaları Sorduk!!!

İlginç İddiaları Sorduk!!!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz hafta gelen ihbarı İzmir’deki yangınlardan dolayı yayınlayamamıştık,

Gelen ihbarda geçen detayları Karşıyaka ve Büyükşehir belediyesine soracağız,

Gelen ihbarı noktasına virgülüne dokunmadan yayınlıyoruz.

“Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil TUGAY’ın danışmanı-çalışma arkadaşı olan Haydar İNANIR geçtiğimiz haftalarda intihar ederek yaşamını sonlandırdı. Allah rahmet eylesin.

Haydar İNANIR, son beş yıl içersinde Karşıyaka Belediyesinde Başkan Cemil TUGAY’la çok yakın çalışmıştı. Ardından, Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Cemil TUGAY ile beraber Büyükşehir’de çalışmaya başladı. Öğrendiğimiz kadarıyla Cemil TUGAY, istisnai memurluk olan ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜNE Haydar İNANIR’ı açıktan atamak için Bakanlığa izin yazısı göndermişti. Tüm bunlar olurken ani şekilde meydan gelen İNTİHAR olayı herkesi hayrete düşürdü! Olayın ardından Karşıyaka Belediyesi SMS ile “Belediyemiz eski personellerinden Haydar İNANIR vefat etmiştir…’ mesajı ile bilgilendirme yaptı!

Ancak gelin görün ki bazı çevreler tarafından rahmetli Haydar İNANIR’ın hala Karşıyaka Belediyesi Personel AŞ çalışanı olduğu iddia edilmeye başlandı!

Yani 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Cemil TUGAY, göreve başlamasıyla birlikte rahmetli Haydar İNANIR’ı da yanına almış görünüyordu. Medyada Haydar İNANIR’ın Büyükşehir ile ilgili konularda yaptığı çalışmalar yer aldı. Yani göreve başlamış ve Büyükşehir’de hizmet vermekteydi!

O zaman iddia edildiği gibi vefat tarihine kadar Karşıyaka Belediyesi Personel AŞ çalışanıysa nasıl olup İzmir Büyükşehir’de görev yapabiliyordu? İzinli olsa bile yaklaşık 3 buçuk ay süresince hangi izni kullanmıştı?

Eğer bu iddia doğru ise, rahmetli Haydar İNANIR’ın işçi olarak (güvenlikçi) Karşıyaka Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü kadrosunda çalıştığı göz önüne alındığında MAAŞ TAHAKKUKU kim tarafından yapılıp. İmzalanmıştı? İşe gelmeyen birinin, mesai yapmış kabul edilerek maaş bordrosu nasıl tanzim edilmişti? Bu evraklarda kimlerin imzası ve sorumluluğu vardı?

Bu soruların yanıtı tabi ki Karşıyaka Belediyesinde mevcuttur!

Bir başka iddia da, rahmetli Haydar İNANIR’ın eşinin Karşıyaka Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünden işe gitmeden maaş aldığıdır! Hanımefendi’ye Bankamatik diye tabir edildiği söylenmektedir! Yine bu iddianın cevabı da Karşıyaka Belediyesindedir!”

0
harika
Harika
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
duygulu
Duygulu
0
komik
Komik
0
m_thi_
Müthiş
İlginç İddiaları Sorduk!!!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gaze-temiz ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin