1. Haberler
  2. Yerel
  3. Tunç Soyer’in Çok Özel Plancısı Çeşme’de İş Başında

Tunç Soyer’in Çok Özel Plancısı Çeşme’de İş Başında

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çeşme’de turistik tesis olarak yapılıp konut olarak satılan Boyalık , Ardıç ta deniz kenarında bulunan 11 site deprem riskine göre yenilenmek istemektedir yaklaşık 3000 daireyi bulan bu sitelerde yasayanlar yeni imar planına göre inşaat yaparlarsa en fazla iki kat emsal 0.30 olarak villa imarı ile inşaat yapabilecekler. Buda yaklaşık yüzde 20 ne karşılık gelmektedir, eski dokuya göre apartman imarı ile yapabilmeleri için belediyenin özel plancısı başkanın yeni gözdesi tek başkan yardımcısı Onur Gülin ve belediye şirketi Çeştur’un müdürü Deniz … Ve Eski başkanın gözde inşaat mühendisi Çağlayan Beylerle birlikte Boyalık Beach otelde 11 site yöneticileri ile toplantı üzerine toplantı yapmaktadır. Ancak yöneticilerin belediye bu projenin neresinde diye soran yöneticilere karşı belediye yetkilileri biz buradayız ne demeye çalışıyorsunuz diye azarlamışlar.

bu iddianın doğru olmamasını diliyorum!

Daha dün bir bugün iki olan İstanbul’dan gelen başkan yardımcısının bu rantsal faaliyette yer alması çok şaşırtıcı, nerden bu cesareti alıyor bu rantsal plan değişikliği işinin içinde neden rol kapmaktadır? Ayrıca daha önce belediyeyi bu konuda bilgilendirdik ama başkanın bu süreçten bilgisi olmadığı ve kesinlikle bu işe muhatap olmayacaklarını başkan asistanı … .hanımfendi tarafımıza açıklamada bulunmuştur .

Deprem konusunda bu sitelerle ilgili bir çalışma yapılacaksa bu belediye personeli konunun dışında tutulması hayli ilginçtir belediyede üç şehir plancısı bulunmakta, ayrıca imar komisyonu üyesi şehir plancısı meclisi üyesi bulunmaktadır .

Vatandaşın deprem risk ve korkusunu paraya çeviren özel plancı ve belediye üst bürokrat ilişkisinin belediye başkanı Lal Denizli tarafından değerlendirilmesi ve gereğinin yapılması acilen zorunludur. Konunun takipçisi olacağız.

Son sözümüzde Çeşme ilçesinde imara aykırı, Sit Kurulu kararlarına aykırı yıkımı bekleyen bunca yer var iken yeni planlama süreçleri yapılmakta.

0
harika
Harika
5
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
duygulu
Duygulu
0
komik
Komik
0
m_thi_
Müthiş
Tunç Soyer’in Çok Özel Plancısı Çeşme’de İş Başında

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gaze-temiz ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin