Gaze-Temiz-Gaze-Temiz
http://www.gaze-temiz.com

YENİ CHP NİN SON İHANETİ?
Mete Gönenç gonencmete@yahoo.com

       

Dünkü yazımda da, belirttiğim gibi, son günler de duyduklarım özelikle de dürüst ve ilerici kalabilmiş CHP lileri,bu partiye çoğu kerhen de olsa oy verenleri uyarmak ve  bu sert yazıları yazma gereği yarattı.

 

En son duyduğum seçim gecesi!

 

O şaibeli! RTE kazandı açıklamalarından sonra,ülkenin bir çok yerinde olduğu gibi,İzmir Bayraklı'da da seçimin devam ettiği bir okulu önce AKP liler basmış,orda bulunan bir çok solcu, ilerici insan,büyük bir sorumlulukla bunları sorun olmadan dışarı çıkartırken,Çevik Kuvvet saldırmış, kadınlar,çocuklar,yaşlılar yerlerde sürüklenmiş,Tün bunlar olurken de,başta CHP den olmak üzere muhalefetten müdahale edebilecek tek kişi yok?

 

O gece olanları 15000 avukatla sizleri korumak için bekliyoruz diyen M.İnce ve CHP li yöneticilerin ihaneti hiçbir zaman UNUTTURULMAMALIDIR.

 
Şimdi ise iktidar, TBMM nin yok edilmesinden sonra, bu seçim sonrası, fiili durumu hukukileştirerek, Dünyada örneği mevcut olmayan, TEK ADAM REJİMİ ne, hukuki geçişi de tamamlamaktadır. 
 
CHP de ise, TIK YOK? Merkezde, tam bir kayıkçı kavgası şeklinde başkanlık mücadelesi başladı. Taşra durur mu?
 
’Böyle başa böyle tıraş’ diyerek,’BALLI YEREL YÖNETİCİLİKLER’ İÇİN savaş başladı.
 
Peki!, kim bu başkan adayları?
 
Şimdiki başkandan başlayalım,
 
Hayatında tek başarısı olmayan, ama özelikle de sağ iktidarlar döneminde, devletin en büyük işçi kuruluşu SSK yı yönetmiş biri!
 
Hakında yolsuzluk soruşturmaları yapılmış!(merek eden, bu soruşturmayı yapan CELAL Çalışın sayfasına girebilir)
 
Niteliksiz insanların karşısında yapılan 3 açık oturumla birden parlatılmış. Hala kimin düzenlediği bilinmeyen!! BİR KASET DARBESİ!’ ile başkan  olmuş.
 
Nasıl olduysa kendisini başkan yapan,parti içi politikaları en iyi bilen olmasıyla ünlü,genel sekreter ÖNDER SAV bile kısa sürede harcamış!
 
Her adaylıkta, her seçimde büyük paralar dönen partisinde yıllarlıdır,tüm hezimetlerine,başarısızlıklarına rağmen parti içi her seçimi kazanmış.Herhalde minnet duygusuyla, hep,Demirel’i,Özal’ı,Ülkücüleri övmüş,dinci,gerici insanları CB.Adayı yapmış ve tekrar yapmaya çalışmış.
 
Partiyi her gün daha geri götürürken ,gerici-sağcıları partiye doldurmuş. AKP nin tüm pisliklerinin üstünü örtmüş.
 
"Açıklarım haaa" demiş!
 
Ama açıklamamış! KİM BU ADAM, KİMLER DESTEKLİYOR DERSİNİZ?
 
Peki diğeri kim? CB nı adaylığında, parti yönetimindeki, hitabetleri ‘münazara çocuğunu’ andıran konuşma özürlü yöneticilere göre, RTE nin karşısında iyi bir hatip olarak parlamış. Bazen de diğerlerinin aksine gündem belirleyebilmiş bir aday!
 
Ancak, konuşmalarından şu anda hatırlarda kalabilen neler var? Diye de çok merak ediyorum!
 
Ayrıca ondan çok daha iyi hatip ve konuşmacı da tanıyorum! Seçim gecesi partinin diğer yöneticileri ile beraber, insanları heyecanlandırıp seçim sandıklarına koşturup, AA na göre bile, oyların henüz %95 i sayılmamışken RTE başkanlığını açıklayıp, lüks otelin kral dairesine kapanan bu adam KİM?
 
Kimileri 16 yıllık milletvekilini tecrübesiz diye savunuyor.  Bu gün hayatında ilk defa ‘PARTİDE DEĞİŞİM GEREKLİ’ DİYEN Azizimizin büyük ölçüde doğruladığı gibi, kimilerine göre İzmir deki çıkar çevreleriyle çoktan ilişki başlamış. Yine CHP'li dostlardan duyduğum kadarıyla, öğleden sonraki çilingir masalarıyla ve tacizleriyle ünlüdür. (DOĞRULANDIKTAN SONRA GEÇERLİDİR) DÜRÜST VE İLERİCİ CHP LİLER BU PARTİ DÜZELTİLEMEZ,
 
BIRAKIN ARTIK! BU REJİME DUR DİYEBİLECEK BİR MUHALEFET PARTİSİ ACİLEN GEREKLİDİR!
 
Çağrımı yineledikten  sonra ise ben çok beğenmesem de milyonların sevgilisi YILMAZ ÖZDİL! in aşağıdaki paragraflarıyla bu yazıyı bitirmek isterim
 
"Ekmek için Ekmeleddin'den bile sekiz puan az oy aldı, Tayyip Erdoğan gayet rahat kazandı, Türkiye'nin rejimi değişti. Seçim gecesinde soru işaretleriyle beraber karanlıkta kalan saatler, ortadan buhar olmalar, lüks otelin komple kapatılan kral dairesi katı, en kritik aşamada Fox haber'in canlı yayınına gönderilen “adam kazandı” mesajı…İnanmak istemeyenlere bile, yazdıklarımı teyit etti.
 
Bizzat Tayyip Erdoğan tarafından Muharrem İnce üzerinden Hacivat-Karagöz kavgası yaratıldığını, çok basit bir algı operasyonunun afiyetle yedirildiğini, Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu'na karartma uygulanırken, Muharrem İnce'nin bizzat Akp tarafından köpürtüldüğünü, merkez sağ seçmenin ve Chp seçmeninin bizzat yandaş medya tarafından manipüle edildiğini, Anadolu Ajansı'nın bile Muharrem İnce'ye nasıl destek verdiğini kanıtlarıyla yazdım."