Gaze-Temiz-Gaze-Temiz
http://www.gaze-temiz.com

Aynı hatalar yapılır mı dersiniz? 15.03.2015
Nivent Kurtuluş nivents@yahoo.com

 

Gürsel Erol, yeniden İzmir semalarında görülmeye başladı. Genel Başkan Kılıçdaroğlu Tunceli kapılarını kapatınca, soluğu İzmir’de aldı.

Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen ile akraba olduğu bilinmekte.
 
2010 yılından bugüne Gürsel Erol hep İzmir’de idi. Çeşme’de marina sahibi olduğu, Alaçatı’da yatırımlar yaptığı, Bayındır’daki tarihi belediye binasının restorasyon işini aldığı ve siyasi arenada bazı aday adaylarının seçilebilmesi için etik olup olmadığı tartışılan muhtelif girişimlerde genel merkez nezdinde bulunduğu, İzmir’de kulaktan kulağa yayıldığı malumumuz.
 
Geçen dönem AKP’li Bayındır Belediyesi, CHP’li Alaçatı Belediyesi, CHP’li Büyükşehir Belediyesi ve farklı siyasi partilerin milletvekilleri ile yakın diyalogu olan bu kişi CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu adını İzmir’de çok kullandığı, hatta odasını çat kapı selamsız sabahsız girdiği özel kalem müdürü Tuncay Bey’in sık sık kahvesini içtiğini İzmirliler olarak biliyoruz.
 
Şimdi yine İzmir’e gelince, mutlaka Aziz Başkanımı ziyaret etmiştir. Çeşme Belediye Başkanımızla, Milletvekilimiz Alaattin Yüksel’le, Mustafa Moroğlu ile elbet istişareleri olacaktır.
 
Gürsel Erol’un İzmir ziyaretinin hemen akabinde Alaattin Yüksel’in yeniden milletvekili adayı olacağı, Aziz Başkanım da 5 – 6 Nisanda CHP Genel Merkezi ziyaret edeceği dedikoduları aldı başını gidiyor.
 
29 Mart yerel seçim öncesi CHP’de MYK’ dan çıkan aday listesinin son gece Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun odasında kimler tarafından nasıl ne şekilde hangi yöntemle değiştirildiği internet gazetelerinde de yer aldı.
 
Hatta bir zamanlar yazı yazdığım Sevgili Sinan Kara kendi köşesinde; “ İddia şudur ki; 9 Şubat tarihinde Genel Merkez de yapılan Parti Meclisi toplantısı sırasında Aziz Kocaoğlu’nun talimatıyla Alaattin Yüksel’in yanında birkaç kişiyle birlikte Kılıçdaroğlu’nun makamına girdikleri ve masasına bir dosya koyarak .Eğer bizim istediğimiz adaylar atanmazsa basının önüne çıkar seni bitiririz” diyerek Kılıçdaroğlu’na şantaj yaptıkları belirtiliyor.” Diye  kaleme almıştı.
 
Ve yazılan iddialar yerel seçimler öncesi istediği adayları belediye başkan adayı yaptıran başta Aziz Başkanım olmak üzere, eski İl Başkanı Ali Engin, milletvekilleri Alaattin Yüksel, Mustafa Moroğlu, Hülya Güven CHP’nin kaybettiği 8 ilçenin sorumluları değil mi? 
 
O gece CHP Genel Merkezinde yaşananların üzüntüsü gerçek CHP’lilerin yüreğini hala sızlatıyor. Hal böyle iken 5 – 6 Nisanda yine benzer şeylerin yaşanacağı iddiaları 8 ilçeyi kaybeden CHP’ye bu kez de her iki bölgede üçer dörder milletvekili kaybettirerek İzmir’den AKP’nin birinci olmasını sağlamayacak mı?
 
Kim CHP’nin başarısını istiyor, kim başarısız olmasını istiyor anlamak mümkün değil.
 
Bunları niye yazdım, derin siyasi bilgisine inandığım Süleyman Gencel ve Sedat Cuhadar ağbilerimin yanında edindiğim bu izlenimleri gerçek kalem erbapları yazsa da kent bir daha girdaba girmesin. Herkes gerçekleri öğrensin isterim.
 
Yazılarımı Aziz Başkanım dikkatle okuduğunu özellikle son fuar alanı ile ilgili yazdığım yazının satırlarının altında parmakların bastıra bastıra nasıl dikkatlice okuduğunu tahmin edebiliyorum. Bu yazıyı da kendisine okutacaklarını biliyorum. Ama bende hedefi büyüttüm. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun ve Merkez Yürütme Kurulu Üyelerinin de bu yazıyı okuyacaklarına inanıyorum. 
 
Tabi ki sadece okumalarını değil gerekli önlemleri almasını diliyorum.
 
Notlarım;
Kuzey Irak Kurdistan denen bölgede ve Erbil’de kim montaj fabrikası kurmuş ve dükkan açmış iddialarını iddia diye yazmak istemediğimizden çok sıkı araştırıyoruz.